zzp_groot

Sonnich ZZP pakket

Als “Zelfstandige Zonder Personeel” bent u dagelijks druk met uw onderneming. Uitvoerende werkzaamheden, organisatie, het voldoen aan wettelijke verplichtingen vergen veel tijd. Het verzorgen van de financiële administratie blijkt in de meeste gevallen geen prioriteit te hebben. Leuk werk is het inderdaad niet, maar zeker niet minder belangrijk. Met een geordende administratie heeft u zicht op wat er zich binnen uw onderneming afspeelt. Daarnaast kunt u de verplichtingen die onder andere de belastingdienst u oplegt snel en efficiënt verzorgen.

Bij Sonnich bieden wij u een pakket dat betaalbaar en compleet is. U zorgt alleen voor de aanlevering van de geordende administratie. Wij zullen op een efficiënte en gestructureerde  wijze de administratie verwerken in specialistische software. Deze software genereert tot slot informatie waarmee wij voor u kunnen voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Denkt u hierbij onder andere aan de aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting.

Naast het voldoen aan de wettelijke verplichtingen kijken wij met u mee. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om voor de inkomstenbelasting een voorlopige aanslag aan te vragen. Naarmate u resultaat wijzigt is het zaak de hoogte van deze voorlopige aanslag aan te passen. Ook wijzen wij u op fiscale stimuleringsmaatregelen. Hierbij valt onder andere te denken aan de kleine ondernemersregeling, de investeringsaftrek, het aanvragen van zorgtoeslag en diverse heffingskortingen. Voor een verdergaand advies op zowel zakelijk als prive terrein bent u bij Sonnich aan het juiste adres.

Sonnich heeft drie standaardpakketten samengesteld:

Onze pakketen

icon_zzp_klein

ZZP klein

Dit pakket is ontwikkeld voor de kleinere ondernemer die onder een netto jaarresutaat van € 8000.- zitten zoals freelancers en diegenen die een keer per jaar aangifte BTW moeten doen. Vanuit de aanlevering van de administratie wordt de winst berekend die onder andere benodigd is voor de aangifte inkomstenbelasting.

ZZP middel

Dit pakket is voor ondernemers die per kwartaal de administratie aanleveren als gevolg van de aangifte BTW per kwartaal. Het pakket is compleet met onder andere terugkoppeling van de cijfers per halfjaar. In dit pakket wordt een eenvoudige balans en verlies-en winstrekening opgesteld.

ZZP top

Dit pakket is ontwikkeld voor de ondernemer met een meer omvangrijke administratie. Maandelijks zal aangifte BTW gedaan moeten worden. Daarnaast wordt een complete jaarrekening opgesteld.